Uittips
Sint Maartensdijk Poortvliet Sint Annaland Tholen Nationaal park Oosterschelde Halsteren Bergen op Zoom Dintelse Gorzen Zierikzee Yerseke Goes Kwadendamme Ouwerkerk Roosendaal De Heen Nieuw Vossemeer Hoogerheide

Sint Maartensdijk

 

Kinderboerderij ’t Lamsoortje

Kastelijnsweg 20, 4695 RA Sint-Maartensdijk 

www.facebook.com/Kinderboerderij-t-Lamsoortje-306200372782696


De Pluimpot

Natuurgebied de Pluimpot

4675 RB Sint-Maartensdijk

www.zeeland.com/nl-nl/visit/190_nl/natuurgebied-de-pluimpot


Zwembad

Haestinge

Sportlaan

Poortvliet

 

E-chopper tour Tholen

www.uitjeinjouwstad.nl/e-chopper-2/

Are you ready? Go! Ga op pad met deze extreem stoere E-Chopper, een stoere elektrische scooter met brede banden en een te stoere look. Hij trekt super snel op en brengt je in no time geruisloos naar je favoriete bestemming. Rij kris kras door Tholen op de hipste elektrische scooter of maak een te gekke tour door de omgeving. Aan aandacht geen te kort en reken maar dat iedereen je na zal kijken! Iedereen met een scooter- of autorijbewijs mag op een E-Chopper rijden. Een helm is niet verplicht dus laat je wilde haren maar lekker wapperen! 


Woonboulevard Poortvliet

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

www.woonboulevardpoortvliet.nl

Sint Annaland

De Meestoof
www.demeestoof.nl

Solexverhuur

Brasserie de Deu Braek
Nieuwlandseweg 2
4697RK Sint-Annaland

0031166 851945

00316 40478103

solexverhuurtholen.nl

Voor de oudere generatie is het een stukje jeugdsentiment en voor jongeren is het gewoon een prachtige ervaring. Lekker toeren op een ouderwetse Solex, met z’n tweetjes of met een hele groep. Solex Verhuur Tholen biedt een aantal leuke arrangementen aan om van uw Solexrit door de schitterende gemeente Tholen een gezellig dagje uit te maken.

Speeltuin Vrij en Blij                                                                                              

Schoolstraat 17

Sint-Annaland

www.speeltuinvrijenblij.nl


Catalina SUP

https://www.2k-music.nl/catalinasup/index.php

Suppen is hot en verfrissend tegelijk! In sneltreinvaart verovert deze nieuwe trend de wereldwateren. En dat is niet gek! Want Stand Up Paddling is niet alleen een heerlijke ontspannen en sportieve bezigheid. Het is ook nog eens heel laagdrempelig. Met slechts 1 introductieles cruise ook jij al met een beachbreeze door je haar over het water. Ook leuk als groepsuitje!

Diverse mogelijkheden voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder!

Introductieles

In onze introductieles leggen we kort de basis uit en gaan we direct het water op om te oefenen. Klinkt goed toch?

Huur je eigen SUP-board

Heb je het suppen al onder de knie en heb je zin om lekker te toeren? In het zomerseizoen zijn we vaak te vinden bij de Bergse Diepsluis. Maar je kunt natuurlijk ook lekker gaan peddelen op een locatie naar jouw keuze!


Frisia

frisiarondvaarten.nl


Fietsen huren op Chaletpark


Duikstek 73 Sint-Annaland

www.duikersgids.nl/sint-annaland


Theetuin en Pluktuin De Jungletuin

Nieuwlandseweg 3

4697 RK  Sint-Annaland

https://www.facebook.com/BijzondereTuinplantennl


Massagepraktijk Chinel

Voorstraat 52

4697 EL Sint-Annaland

massagepraktijkchinel.nl

 Een momentje voor jezelf. Even weg van alles wat constant je aandacht vraagt, de zorg voor je bedrijf, je gezin, je vrienden, sociale verplichtingen, sporten, werk en ga zo maar door. Je mag het allemaal eventjes loslaten en helemaal tot rust komen door te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage of relax arrangement. Zodat je daarna weer opgeladen naar huis kunt. Dit kan alleen als je ff een moment voor jezelf wilt, of gezellig samen als duo met je partner, vriendin, moeder, zus, buurvrouw….Boek dan een duo massage of een luxe arrangement voor twee personen. Eenmaal binnen bij Chinel ziet het er sfeervol uit, je voelt de warmte, ruikt een aangename geur van oliën en hoort een zacht relax muziekje….Je hoeft dus alleen maar te ontspannen! Wie weet tot binnenkort bij Massage Praktijk Chinel.

Wandelen

https://nl.wikiloc.com/routes/wandelen/nederland/zeeland/sint-annaland

Tholen

 

De stad Tholen ligt precies op de grens met Noord-Brabant. Het heeft een historische stadskern welke nog grotendeels is omringd door wallen en vesten. Een reis terug in de tijd met een bezoek aan de Grote Kerk, het stadhuis of de historische scheepswerf bij de jachthaven.

Oesterdam events

 www.oesterdam.nl/events/outdoor-activiteiten/escape-room

Opgesloten worden en proberen binnen 60 bloedstollende minuten te ontsnappen? Ontrafel de mysteries van het Verdronken Land van Reymerswael in het spannendste uitje met uw vrienden, familie, collega’s, vrijgezellenfeest of gewoon met zijn tweeën.

Buitenzwembad

De Spetter

Nationaal park Oosterschelde

Nationaal Park Oosterschelde                                                                                     

https://www.np-oosterschelde.nl/

Halsteren

Intratuin Halsteren

www.intratuinhalsteren.nl

Fort De Roovere

Fort de Roovereweg

4661 PT Halsteren                            

www.fortderoovere.nl

Fort De Roovere is een schans bij Halsteren die onderdeel was van de West-Brabantse waterlinie.

Geschiedenis                                                                                                                                         

Het fort werd in 1628 aangelegd op een hoge zandrug. Het maakte samen met Het Laag, het fort Moermont en het fort Pinssen onderdeel uit van de Linie van Steenbergen, onderdeel van de West-Brabantse waterlinie. Het fort is aan de ‘achterzijde’ open, aan de ‘voorzijde’ bestaat het uit twee bastions. Het fort werd in 1628 aangelegd. Het gebied rondom dit fort kon door inundatie onder water worden gezet door middel van een sluis bij Steenbergen. Menno van Coehoorn verbeterde het fort in 1727, waarbij aan de zuidzijde een liniewal werd toegevoegd. In 1747, tijdens de Oostenrijkse Successieoorlog (1740-1748) is het fort belegerd geweest door de Fransen. De belegering is uitgebreid beschreven. Uiteindelijk viel de vesting Bergen op Zoom en werd de belegering gestaakt. In 1784 werden de voorwerken verbeterd. Tevens werd de hoofdwal aan de noordzijde aangelegd. Het vestingwerk werd in 1816 opgeheven. Nu zijn er weer een historische loopgraaf en een veldbatterij: vanaf zo’n borstwering werd De Roovere ooit belegerd. Op de batterij staan grote manden, gevuld met aarde: schanskorven, waarmee de aanvallers zich beschermden tegen vuur vanaf het fort.
Tevens vindt u hier de uitkijktoren ‘Pompejus’. Deze 25 meter hoge toren staat op een talud van 10 meter. Dat betekent dat bezoekers vanaf 30 meter hoogte een weids uitzicht hebben over de West-Brabantse Waterlinie.
Na de loopgraafbrug waarbij wandelaars in een verzonken sleuf door het water lopen, is toren Pompejus de tweede echte eyecatcher van de gerestaureerde militaire verdedigingslinie uit de 17de eeuw. De toren is ontworpen door het architectenduo RO&AD, ofwel Ro Koster en Ad Kil. 

Bergen op Zoom

Deze stad ligt op een klein half uurtje rijden van het chaletpark.

Een historische stad welke bruist van de energie, u kunt er heerlijk shoppen in de vele winkeltjes welke gevestigd zijn in de middeleeuwse straatjes en pleinen. Bergen op Zoom heeft een geschiedenis welke 800 jaar bestrijkt en in het stadscentrum vindt u vele monumenten terug zoals onder andere de Gevangenpoort, de Sint Gertrudiskerk, het Markiezenhof en het stadhuis.  Je kunt hier cultuursnuiven, naar hartenlust winkelen, culinair genieten, en op terrasjes naar mensen kijken.

Het oude centrum, met haar middeleeuwse straten en pleinen, vormt een prachtig decor tijdens het shoppen. Naast kleine boetiekjes vind je hier ook vele bekende merken, cafés, restaurants en een algehele gezellige sfeer. De ‘Winkelacht’ is een winkelgebied bestaande uit ’t Vierkantje en de Parade – twee lussen die samen een acht vormen. ‘Shop till you drop’ is in Bergen op Zoom zeker mogelijk.

Op vrijdag is het koopavond, dan zijn vele winkels tot 21.00 uur geopend. Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag, dan kun je gratis parkeren in de parkeergarages.

Binnenspeeltuin Miny World

Zuidzijde Haven 39

4611HC Bergen op Zoom

 +31 (0)164 239840

Blue Wellness Stadspark

Gertrudisboulevard 200

4615 MA Bergen op Zoom

www.bluewellnessstadspark.nl/nl

Klimbos Brabantse Wal

Boslustweg 1

4624 RB Bergen op Zoom

Telefoon: 088 554 6636

klimbos.nl/klimbos-brabantse-wal

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een beestachtig bos. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot 18 meter. Daar word je wel even klein van. Heel even maar, want jij laat je door hoogte niet temmen! Klimbos Brabantse Wal is voorzien van een continu zekersysteem. Dus veiligheid gewaarborgd!

Monkey Town indoorspeelparadijs

Langstraat 5

4661 SE Bergen op Zoom

Telefoon: 0164 -851888                  

www.monkeytown.eu/bergenopzoom

Kom spelen, klimmen en klauteren.

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Tevens is er een peuterspeeltuin, een buitenspeeltuin, midgetgolf en restaurant

Begeleiding is verplicht

partycentrum ’t Appeltje

Balsedreef 5

4623 RA Bergen op Zoom

Telefoon: 0164 257 949

www.hetappeltje.nl

Zwembad de Schelp 

De Boulevard Noord

4617 HD Bergen op Zoom

T: 0164 230799                            

www.zwembaddeschelp.nl

Dintelse Gorzen

Dintelse Gorzen

www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/dintelse-gorzen

De Dintelse Gorzen is dankzij de mix van zoet en zout water een uniek stuk natuur. Tijdens een wandeling door de ruige vegetatie word je overspoeld door de vele kleuren. Volg 1 van de wandelroutes door het natuurgebied. Trek laarzen of (waterdichte) wandelschoenen aan. 

Zierikzee

Schilderachtige straatjes, gezellige winkels en een historische haven: het stadje Zierikzee op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland is een bezoek meer dan waard. Dwaal door het stadshart, sluip door een eeuwenoude gevangenis en ga op zeehondensafari!

Yerseke

Culisteps by Suzanne

culisteps.nl

Al wandelend de mooiste plekken van Yerseke ontdekken. (Bijna) het hele jaar door is er een keuze te maken uit verschillende rondleidingen. Daarnaast zijn er, afhankelijk van het seizoen, soms ook nog speciale arrangementen beschikbaar. En natuurlijk is een rondleiding met speciale wensen (bijv. een proeverij of een boottocht) ook bespreekbaar. Zo kunt u mee voor een leuke en leerzame wandeling langs de historische oesterputten en havens van Yerseke. Onderweg komt u alles te weten over mosselen, oesters, (Oosterschelde) kreeft, Yerseke en de Oosterschelde.  

Goes

De bijnaam van Goes is Het winkelhart van Zeeland, er is een ruime variëteit aan winkels welke gesitueerd zijn rond de historische binnenstad. Goes heeft ook meerdere galeries en het Museum de Bevelanden mag u zeker niet overslaan.

’s Avonds heeft u de mogelijkheid om één van de discotheken of cafe’s te bezoeken waar regelmatig live muziek wordt gespeeld.

Historisch museum De Bevelanden

Singelstraat 13

4461 HZ Goes

www.hmdb.nl

subtropisch zwembad/tropisch bos Omnium Goes

Zwembadweg 3

4463 AB Goes

Tel: 0113 233388         

www.omnium.nl

Regen of zonneschijn, Omnium in Goes biedt altijd een hele dag plezier en avontuur. Ontdek in het Tropisch bos achter elke boom of plant een andere belevenis en geniet op de Skywalk of klimwand van een fantastisch uitzicht. Neem ook je zwemspullen mee, want voor of na je ontdekkingstocht in het Tropisch bos ga je lekker zwemmen in het subtropisch zwembad. Laat je meevoeren door de ‘lazy river’, roetsj keihard van de glijbaan of kom even helemaal tot rust in de stoomcabines of hot whirlpooltuin. Een hapje en een drankje maken het dagje uit compleet!

Subtropisch zwembad                                                                                                                                          Omnium staat voor een tropische beleving. Naast het Tropisch bos, biedt het zwembad een hele dag zwemplezier. Het zwembad bestaat onder andere uit een recreatiebad, whirlpool, een 25-meter wedstrijdbad, een 15 en 20-meter bad met variabele bodems, peuter- en kleuterbad, twee glijbanen en de Lazy River. Trotseer op de zwembanden de Lazy River met de doorkijk naar het tropische bos, Roetsj van de snelle glijbanen en laat je meevoeren in de stroomversnelling. Tussen al het plezier door kun je even bijkomen op het terras en een lekker bakje koffie met een lekkernij, een broodje of een maaltijd te bestellen aan de zwembadbar. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het kinderbadje.

Voor de allerkleinsten zijn er speciale voorzieningen. Er is een babyroom in de kleedruimtes met aankleedtafels en je vindt boxen, kinderstoelen en aankleedtafels bij het zwembad. Verder is er een veilig afsluitbaar peuterbad met leuke speeltoestellen.

Tropisch bos                                                                                                                                              Dompel jezelf onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. In het Tropisch bos van Omnium beleef je de tropen alsof je er bent. Je hoort het vrolijke gekwetter van tropische vogels, loopt via de skywalk over de boomtoppen en ontdekt de bijzondere verhalen van tropische bomen en planten. 

Ook in het Tropisch bos van Omnium is de natuur altijd in beweging. We volgen het ritme van de seizoenen. De ene keer vieren we de oogst van koffie en specerijen. Dan weer worden er nieuwe planten gezaaid. Zie hoe de bananen groeien en ervaar het verhaal van rijst als wereldvoedsel. Proef echte verse koffie en maak zelf siroop van suikerriet. Misschien zie je wel de grootste bloem ter wereld of spot je een vleesetende plant.

Stoomtrein Goes - Borsele          

Albert Plesmanweg 23

4462 GC Goes                                                                                     

tel:  0113 270705                                        

www.destoomtrein.nl 

Onze authentieke museumtreinen rijden over onze eigen spoorlijn van Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke, en natuurlijk ook weer terug. U kunt met ons meereizen om zo een prachtige nostalgische treinreis te maken door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. De conducteur komt natuurlijk de kaartjes knippen, terwijl de stoker zich op de stoomlocomotief in het zweet werkt!

De reis zelf is al een belevenis, maar een trein brengt u natuurlijk ook ergens naar toe! U kunt naar eigen keuze op verschillende stations uitstappen en daar andere leuke attracties bezoeken. Populair zijn Berkenhof`s Tropical Zoo naast het station van Kwadendamme, of de vele leuke attracties bij station Hoedekenskerke, zoals de Minitrein waarin kinderen kunnen meerijden, de modelspoorbanen, botenvijver, ouderwets snoepwinkeltje, speeltoestellen, klederdrachten, koffiecorner, souvenirwinkel en de nieuwe skelterbaan! Of combineer uw treinreis met een mooie wandeling, want de spoorlijn ligt in een fraai gebied met een uitgebreid wandelknooppuntennetwerk. Aan de hand van de dienstregeling kunt u naar eigen wens een programma samenstellen en zelf bepalen waar u wilt uitstappen. In de zomervakantie rijden wij vijf dagen per week (zondag t/m donderdag), in het voor- en naseizoen rijden we hoofdzakelijk op zondagen, aangevuld met diverse evenementen en vakantiedagen. De tarieven voor uw treinreis hangen af van de reisafstand en de klasse. U kunt kiezen uit de eenvoudige 3e klasse, waarin vroeger het `gewone volk` reisde. Hier vindt u gelakte houten banken of banken met een kunstleren overtrek. Wilt u reizen zoals de welgestelde burgers vroeger deden? Kies dan voor de luxe 1e/2e klasse, waarin u zit op fraaie, met pluche beklede kussens!

Deze vertrekt twee keer per dag uit Goes en stopt in Kwadendamme en Hoedekenskerke.   Op een aantal dagen rijdt naast de stoomtrein ook nog onze motorwagen, ook wel `railbus` genoemd. Dit leuke dieseltreintje vertrekt ook twee keer per dag uit Goes, en stopt behalve op de stoomtreinstations Kwadendamme en Hoedekenskerke ook op de kleinere stationnetjes `s-Gravenpolder-`s-Heer Abtskerke, Nisse en Baarland. Met dit treintje heeft u dus nog meer reismogelijkheden.   Tijdens evenementen kan er een afwijkende, uitgebreide dienstregeling gelden.             

Zie de dienstregeling op de website voor een overzicht van alle treindiensten.

Vierlinden

Kattendijksedijk 19

4463 AL Goes     

Tel: 0113 211865                                

www.vierlindengoes.nl 

De Hollandse Hoeve                                                                                                                                                                                                                          De Hollandsche Hoeve biedt vele mogelijkheden, als wandelgebied, natuurgebied, sport en recreatie! De Hollandsche Hoeve heeft verschillende mogelijkheden: kom je met de auto dan is er voldoende parkeergelegenheid op 1 van de parkeerplaatsen. Ook voor de fietsen zijn er verschillende fietsenstallingen. Het gebied heeft een midgetgolfbaan, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en een mooie heemtuin. Er zijn verschillende wandelroutes en verschillende grasvelden, voetbalvelden en sportveldjes. De oude hoogstam appelbomen staan in de schapenwei. Ook is er een prachtig onderhouden kinderboerderij die beheerd wordt door de Gemeente Goes, verschillende dieren zijn hier te zien en te aaien.

Binnenspeeltuin In het hart van Zeeland, gelegen in het mooie recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes, bevindt zich binnenspeeltuin ‘Boomhut’. Deze grenst aan eeterij Vierlinden. De binnenspeeltuin bestaat zo’n 9 jaar en de kinderen vinden het fantastisch. Een unieke binnenspeeltuin geheel in thema ‘natuur’ met volop klim-, klauter-, glij- en verstopplezier. Met een heuse boomhut op 8 meter hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 t/m 13 jaar. Een softplay peuterhoek, een X-box Kinect (een spelcomputer, maar je moet wel zelf bewegen). Dus geen standaard apenkooien, ballenbakken maar een frisse, hygiënische vernieuwende binnenspeeltuin. Deze binnenspeeltuin en het hele gebied is zeer leuk voor een dagje uit met het hele gezin, vrienden en familie. Ouders/ begeleiders mogen zich ook weer even jong voelen en mogen gratis mee naar binnen. Wilt u even rust, dan kunt u bij ons genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner in het naastgelegen restaurant/eeterij. Vanaf hier ziet u de kinderen wel spelen, maar u hoort ze niet… De binnenspeeltuin wordt door vele bezoekers als ‘zeer veilig’ omschreven! De certificaten en logboeken zijn en worden altijd netjes bijgehouden, waardoor de kinderen een geweldige dag kunnen beleven in de binnenspeeltuin van de Vierlinden

Midgetgolf                                                                                                                                                                                                                                          De midgetgolfbaan van de Vierlinden is prachtig onderhouden en de 18-holes-midgetgolfbaan wordt omringd door een fraai wandelpark. Het spelen op de golfbaan wordt als zeer ontspannen ervaren en kan gespeeld worden door jong en oud.  De golfsticks kan men huren aan de voorkant van de binnenspeeltuin! Hier is een uitgifte loket voor golfsticks, ook kun je hier een lekker softijsje eten of een super slush bestellen.

Dit alles gelegen in een landelijke omgeving met volop –gratis- parkeergelegenheid!!

Kijk voor openingstijden binnenspeeltuin en midgetgolf op de kalender van de website.

Kinderboerderij                                                                                                                                                                                                                                  De kinderboerderij is onmisbaar bij een bezoek aan de Hollandsche Hoeve, lekker tussen dieren lopen op de weide, geiten aaien, help de beheerder met het schoonmaken van de hokken, leer meer over de dieren en volg de speciale puzzel speurtocht.

Kwadendamme

Berkenhof Tropical Zoo

Langeweegje 10A

]4434 NE Kwadendamme

Tel: 0113 - 649 729             

www.tropicalzoo.nl

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst? Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen.  Van kleurige kameleons tot wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. En laten we ook de tropische vlinders niet vergeten.  Gedurende het vlinderseizoen (ongeveer eind maart/begin april t/m november/december, mits het weer het toelaat) fladderen deze juweeltjes rond op zoek naar nectar in de vele bloemen. Met wat goed speurwerk vallen er zelfs honderden eitjes, rupsen en poppen tussen de bladeren te ontdekken.

Ouwerkerk

Watersnoodsmuseum

Weg van de Buitenlandse Pers

4305 RJ Ouwerkerk

watersnoodmuseum.nl

Breng een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het museum toont een indrukwekkend beeld van de ramp in 1953, welke een grote stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Zeeland en Nederland. De ramp was de directe aanleiding voor het uitvoeren van het Deltaplan. Vooral het zuiden van het eiland Tholen had het tijdens de ramp zwaar te verduren, in Stavenisse waren de meeste doden te betreuren.

Roosendaal

Avontura Roosendaal

www.avontura.nl/roosendaal

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 15 beleven in Avontura de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier! 

• Klimvulkaan

• Piratenglijbaan

• Extra hoge trampolines

• Ballenkanon

• Snowglider

• Horecaplein

• Gratis WiFi

• Gratis toegang voor ouders

• Ruime parkeerplaats voor de deur

• Gratis parkeren

• Combineer Avontura met Jumpen bij Krazy Kangaroo Roosendaal

Buitenspeeltuin Vrouwenhof 

Vrouwenhoflaan 1-3

4701 EJ Roosendaal

speeltuinvrouwenhof.nl

Rosada Fashion Outlet

Rosada 70 (wouwbaan voor navigatie)

4703 TB Roosendaal                     

www.rosada.nl

Rosada is een Fashion outlet center bij de Nederlandse stad Roosendaal. Het is het derde outletcentrum van Nederland en heeft meer dan 100 merken met kortingen tot 70%! Het is de shopspot voor liefhebbers van bekende merken in heren-,  dames- en kindermode, sportkleding, accessoires, lingerie, schoenen tassen en nog veel meer. Ook voor een heerlijke lunch kun je hier terecht. Je beleeft er een unieke sfeer in een karakteristieke omgeving met regelmatig entertainment en evenementen.

De Heen

Pannenkoekenboerderij De Uitwijk

Dorpsweg 136 

4655AH de Heen 

Telnr. 0167-560000                            

www.pannenkoekenboerderijdeuitwijk.nl

Pannenkoekenboerderij De Uitwijk is voor de kids een feest. Ze kunnen kiezen uit meer dan 120 verschillende pannenkoeken waaraan ze hun buikje rond kunnen eten. En een lekker ijsje gaat er natuurlijk altijd in als toetje. Als de ouders natafelen kunnen de kids hun energie weer kwijt bij een van de vele speelgelegenheden rond pannenkoekenboerderij De Uitwijk.  

Hier kunt u ook een kano huren.                                                                                  

Stroomafwaarts vaart u door het moerassige natuurgebied de Steenbergse Vliet, dat in beheer is bij Natuurmonumenten. Het gebied is niet toegankelijk voor bezoekers, maar u kunt zeker de vele verschillende vogels horen als u er met de kano doorheen vaart. Wellicht herkent u de roep van de bruine kiekendief of ziet u een rietzanger dalen na zijn zangvlucht.

Stroomopwaarts peddelt u in de richting van Steenbergen, waarbij u kunt kiezen om via het havenkanaal naar de Steenbergse jachthaven te gaan of verder te varen naar Bovensas.

Ongeacht hun bestemming, telkens wanneer gasten terugkeren van een kanotocht blijken zij verrast te zijn door de innemende schoonheid van de Steenbergsche Vliet.

Tevens is er een airtrampoline, speeltuintje, minigolf en kinderboerderij.

Akkermans Leisure & Golf

akkermans.com

De leukste indoor en outdoor uitjes voor iedere knip. Zoek je een mooie locatie voor een gezellige dag of avond weg? Een plaats waar je samen met je vrienden, familie of collega’s de gezelligste dag van het jaar kunt hebben? Waar alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt? Je keuze hebt uit een grote variëteit aan uitjes en op culinair gebied in de watten wordt gelegd? Twijfel dan niet langer en boek je uitje bij Akkermans!                                                                                                         Groepsuitjes in Brabant 

Dossier Kleiaard

https://www.akkermans.com/groepsuitjes/originele-uitjes/product/1195-cold-case-moordspel-home-dossier-kleiaard

het leukste moordspel @ home!

We hebben een heel tof moordspel gemaakt.  Je speelt het vanaf je eigen luie bank, want het wordt veilig bij je thuisbezorgd.

Je krijgt een dossier vol bewijsstukken, gekke aanwijzingen, oude videoverhoren en leuke doe-opdrachten. Daarmee los je een spraakmakende cold case op. Met een videoverbinding is het ook een fantastisch spel om samen met anderen te spelen. Zo ben je zelfs in lockdown toch gezellig samen met familie en vrienden.

Groepsuitjes in Brabant (akkermans.com)

Nieuw Vossemeer

Eetcafé-Bowlinghut de Praeter

Veerweg 1A

4681 RH Nieuw-Vossemeer           

Telefoon: 0167 502 512         

www.depraeter.nl     

Hoogerheide